Tarjoamme teille kattavan valikoiman teollisuuden, kaupan, kiinteistöjen, julkisten tilojen, matkustajaterminaalien sekä meriliikenteen (IMO) merkkejä, opasteita ja teippejä jälkivalaisevina tai ilman, eri kokoisina, pohjustettuna Dura-Plate, alumiini- tai PVC levylle.

 

Tervetuloa Imomerkit.fi verkkokauppaan!                               

 Ensiapu-, turva-, opaste-, kielto- ja varoitusmerkit sekä -opasteet, myös jälkivalaisevina

Evakointi- ja ensiapumerkit
Kerrostasomerkit
Turvamerkit
Opaste- ja ohjausmerkit
Pakolliset siniset merkit
Evakointiohjeet
Yleiset paloturvallisuusmerkit
Palomerkit IMO A.654
Palomerkit ISO 17631
Varoitusmerkit
Kieltomerkit
Terminaalimerkit
Turvatoimintaohjeet

Opaste-, varoitus- ja turvateipit, myös jälkivalaisevina

Nuoli- ja turvateipit
Liukuestoteipit
Varoitusteipit

Laivojen ja alusten turvallisuuskaaviot

Verkkokauppa varmistaa tilauksesi lähettämällä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Lähetyskulut lisätään laskuun toimituserän mukaan. Pikalähetykset laskutamme aina Postin hinnaston mukaan.

Ostoksesi maksat lähettämällämme laskulla. Maksuehto on 14 pv netto ja viivästyskorko 10 %. Maksuehto voi vaihdella asiakaskohtaisesti. Tuotteet toimitetaan Postin kautta, jos muuta toimitustapaa ei ole sovittu. Tutustu huolella myynti- ja toimitusehtoihimme.
Suunnittelemme ja toteutamme erikoismerkkejä, -opasteita ja -kylttejä sekä laivojen turvallisuuskaavioita. Tutustu turvallisuuskaavioihin tästä. Pyydä tarjous!

Immateriaalioikeudet
Kaikki verkkokaupassa esitetty materiaali on Mainonnanhoitajat Ky:n tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Kuva- ja tekstimateriaalien luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.