Tietoa meistä

Mainonnanhoitajat Ky on perustettu 1983. Palvelemme yrityksiä yli 40 vuoden kokemuksella ja tietotaidolla. Teemme mainontaa pienille ja keskisuurille yrityksille käyntikorteista laajempiin kampanjakokonaisuuksiin. Vuonna 2017 teimme sopimuksen aloittelevan verkkokaupan imomerkit.fi kanssa. Sopimus edellyttää meitä pitämään yllä ja kehittämään sen toimintoja, kokonaisilmettä ja sisältöä. 

Olemme mm. tehneet sopimuksen Finqu:n kanssa verkkokaupan alustan uudistamisesta, mikä mahdollistaa tuotteiden lisäämisen laajenemisresurssien mukaan. Tällä hetkellä imomerkit.fi verkkokaupan suurin tuoteryhmä on A-SPE:n kansainvälisesti sertifioidut IMO merkit ja putkistojen merkintäteipit maalle & merelle sekä muut turvallisuus- ja pelastautumistuotteet. Myös uusia tuoteryhmiä on päivitetty, kuten vesiliikennemerkit, tieliikennemerkit, erikoismerkit, palo- ja turvallisuuskaavioiden päivitykset, suunnittelu- ja painopalvelut.

Mainonnanhoitajat Ky on hoitanut palo- ja turvallisuuskaavioiden päivitykset sekä toimittanut IMO merkkejä mm. seuraaville laivoille: JM HANSE, JM OTSO, JM KONTIO, JM SISU, JM VOIMA, JM URHO, M/S ESKO, M/S ISBJÖRN, M/S JAARLI, KALJAASI ANSIO, M/S CIROC, M/S JERMAC, S/S KOUTA, S/S SAIMAA, MV HELGA, M/S MATARI, M/S KALKKE, M/S TYRSKY, M/S AINO, SS WENNO, M/S MIINA jne... 

Imomerkit.fi verkkokaupassa on tällä hetkellä noin 2255 tuotetta sekä yli 13500 tuotevariaatiota. Se on IMO merkkien osalta Suomen kattavin ja monipuolisin.

Imomerkit.fi tarjoaa lisäksi myös laajan valikoiman palo-, pelastautumis- ja turvallisuusalan tuotteita meriliikenteelle, teollisuudelle, yrityksille, talo- ja kiinteistöyhtiöille, yhteisöille ja yksityisille henkilöille. Imomerkit.fi verkkokaupan kehitystyö jatkuu Mainonnanhoitajat Ky:n kanssa. Tämän vuoden aikana panostamme uusien ympäristöystävällisten palo-, pelastautumis- ja turvallisuusalan tuotteiden etsimiseen ja lisäämiseen verkkokauppaan..

Tutustu imomerkit.fi verkkokauppaan!

Ota yhteyttä