Tietoa meistä


Mainonnanhoitajat Ky on perustettu 1983. Palvelemme yrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella ja tietotaidolla. Teemme mainontaa pienille ja keskisuurille yrityksille käyntikorteista laajempiin kampanjakokonaisuuksiin.


Vuonna 2017 perustimme imomerkit.fi verkkokaupan pienimuotoisena.


Olemme uudistaneet verkkokauppamme alustan, mikä mahdollistaa tuotteiden lisäämisen laajenemisresurssiemme mukaan. Tällä hetkellä kaupan suurin tuoteryhmä on kansainvälisesti hyväksytyt IMO merkit laivoihin sekä muut turvallisuus- ja pelastautumismerkit ja oheistuotteet.


Olemme toteuttaneet turvallisuuskaaviot ja toimittaneet IMO merkkejä mm. seuraaville laivoille: JM OTSO, JM KONTIO, JM SISU, JM VOIMA, JM URHO, M/S ESKO, M/S ISBJÖRN, M/S JAARLI, KALJAASI ANSIO.


Verkkokaupassamme on tällä hetkellä noin 1000 tuotetta sekä yli 10000 tuotevariaatiota. Verkkokauppamme on IMO merkkien osalta Suomen kattavin ja monipuolisin.


Tarjoamme myös laajan valikoiman palo-, pelastautumis- ja turvallisuusalan tuotteita meriliikenteelle, teollisuudelle, yrityksille, talo- ja kiinteistöyhtiöille.


Verkkokauppamme kehitystyö jatkuu, ja vielä tämän vuoden aikana panostamme uusien ympäristöystävällisten palo-, pelastautumis- ja turvallisuusalan tuotteiden lisäämiseen kauppaamme.


Tutustu verkkokauppamme runsaaseen tuotevalikoimaan!