Jälkivalaiseva liukuestoteippi kovalla pinnalla
Jälkivalaiseva liukuestoteippi kovalla pinnalla Jälkivalaiseva liukuestoteippi kovalla pinnalla

Jälkivalaiseva liukuestoteippi kovalla pinnalla

Saatavana kaksi eri leveyttä. Hinta on alkaen hinta. Valikosta valitsemalla tuotteen oikea hinta tulee näkyviin. Alk. 5,40 €/m

97,20 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 9 työpäivää

Helposti kiinnittettävä jälkivalaiseva liukuestoteippi, joka on tarkoitettu veneisiin, vesiurheiluvälineisiin, portaisiin ja moniin muihin kohteisiin.

YLEINEN KUVAUS
HS- ja SS-sarjan teipit ovat erinomainen ja taloudellinen ratkaisu, joka parantaa turvallisuusstandardeja liukastumisen vaara-alueilla. Liukuestoteippejä on saatavana kahdella perusleveydellä (50 mm ja 100 mm). Asennus on hyvin yksinkertaista - noudata vain alla olevia ohjeita.

HARD pintateipit (HS) - tarjoavat erinomaiset luistamattomat ominaisuudet. Karkean pinnan takia niitä ei voi pestä mopilla.

ASENNUSOHJE
1. Varmista, että pinta on puhdas ja kuiva, ettei siinä ole öljyjä, hiekkaa tai pölyä.
2. Vapauta pieni pala irrokepaperia.
3. Levitä teipin ensimmäinen osa pinnalle ja jatka kalvon poistamista asteittain.
4. Täydellinen tarttuvuuslujuus saavutetaan 48 tunnin kuluttua asennuksesta. Yritä välttää nauhaan kohdistuvaa käyttöä tänä aikana.
5. Ottaen huomioon monentyyppiset pinnat, joille liukumattomia teippejä voidaan käyttää - käyttäjän tulee suorittaa omat testinsä varmistaakseen, että tuote soveltuu kohteeseen ja että se vastaa hänen vaatimuksiaan.

Esite

Arvostelut 0 arvostelua
Ota yhteyttä