MF30 Lastiluukkujen suojateipit, MF30/100-150
MF30 Lastiluukkujen suojateipit, MF30/100-150 MF30 Lastiluukkujen suojateipit, MF30/100-150 MF30 Lastiluukkujen suojateipit, MF30/100-150

MF30 Lastiluukkujen suojateipit, MF30/100-150

Saatavana kahta eri leveyttä. Hinta on alkaen hinta. Valikosta valitsemalla tuotteen oikea hinta tulee näkyviin.

110,10 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 9 työpäivää

MF30 Lastiluukkujen suojanteipit
Bitumiyhdisteistä valmistettu suojateippi suojaa kosteudelta, säältä, ääneltä ja höyryiltä. Sillä on erinomainen kestävyys suolalle ja sääolosuhteille.

YLEINEN KUVAUS
Luukun suojateippien tehtävänä on suojata rahtialusten metallisia luukkuja veden vuotamiselta rahtitavara-alueelle. Äärimmäiset sääolosuhteet vahingoittavat usein luukkujen vesitiiviyttä tekemällä niihin vuotoja, jotka voivat johtaa kuljetettujen tavaroiden vaurioihin.

Mareflex MF30 lastiluukkujen suojateippi on itseliimautuva materiaali, joka suojaa tavaroita vesivuotojen aiheuttamilta vaurioilta. MF30 teippi on erittäin kestävää materiaalia ja takaa suojan kaikissa sääoloissa.

Mareflex MF30 koostuu bitumisesta massasta, jolla on sopiva viskositeetti ja joka on suojattu polypropeenikalvolla ja liimapuolelta irrokepaperilla. Suojateippiä on saatavana 20 metrin rullina, 100 mm ja 150 mm levyisinä.

TEKNISET OMINAISUUDET
Väri: Musta
Paksuus (yhteensä): 2 mm
Kestoaika: 16 kuukautta, kun sitä säilytetään oikein

ASENNUSOHJEET
- Ennen suojateippien asentamista puhdista pinta huolellisesti ja varmista, että luukun kannessa ei ole merisumusta tarttunutta suolaa.
- Pinnan on oltava kuiva ennen teipin kiinnättämistä.
- Kylmissä olosuhteissa lämmitä suojateippi liekillä paremman tarttuvuuden saavuttamiseksi. Liekki tulisi asettaa mustalle pinnalle irrokepaperin poistamisen jälkeen. Ole varovainen, ettet käytä liekkiä palovaarallisilla alueilla.
- Kiinnitä suojateippi välittömästi kuumennuksen jälkeen, ennen kuin se jäähtyy. Tämä varmistaa optimaalisen tartunnan.

HUOLTO JA VARASTOINTI
Materiaali tulee varastoida kuivassa ja viileässä tilassa ja käyttää 16 kuukauden kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. On suositeltavaa säilyttää rullat alkuperäispakkauksissa.

Mareflex toimittaa suojateipit erillisissä tuotepakkauksissa, joissa on 3 rullaa MF30-100 tai 2 rullaa MF30-150. Jokaiseen pahvipakkaukseen on painettu asianmukaiset tiedot.

Esite

Arvostelut 0 arvostelua