MF03 ja MF04 Antispray roisketeipit
MF03 ja MF04 Antispray roisketeipit MF03 ja MF04 Antispray roisketeipit MF03 ja MF04 Antispray roisketeipit MF03 ja MF04 Antispray roisketeipit MF03 ja MF04 Antispray roisketeipit

MF03 ja MF04 Antispray roisketeipit

Saatavana kahdeksan eri leveyttä. Hinta on alkaen hinta. Valikosta valitsemalla tuotteen oikea hinta tulee näkyviin.

47,49 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 9 työpäivää

MF03 ja MF04

Antispray teipit

Mareflex MF03 ja MF04 ovat uuden sukupolven antispray-teippejä, jotka on suunniteltu suojaamaan putkistoasennuksia hallitsemattomalta öljysuihkulta ja -vuodoilta viimeisimmän SOLAS-konsolidoidun painoksen 2001, säännön II-2/4.2.2.5.3 mukaisesti.


Tuotteen kuvaus

Tunnettujen MF01- ja MF02-spray-teippien päivitetyt versiot MF03 ja MF04 tarjoavat merkittäviä suorituskyvyn parannuksia, ja ne kestävät jopa korkeampaa painetta, vastaavasti jopa 25 baaria ja 55 baaria. MF04 on erittäin vahva ratkaisu vaativimpiin sovelluksiin meri-, offshore-, öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä petrokemian teollisuudessa.

Mareflexin roiskeenestoteippien tehtävänä on muuttaa syttyvien aineiden sumu nesteeksi ja antaa sen tippua pois, jotta vältetään syttyvän sumun syttymisriski. Paineistettujen nesteiden, kuten hydraulinesteen, voiteluöljyn tai polttoöljyn, vuodot tai roiskuminen kuumille pinnoille ovat mahdollisia syttymislähteitä.


SERTIFIOITU:LAATU JA MATERIAALIT
Mareflex MF03  ja MF04 on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, jotka on valittu varmistaen parhaan suojan korkeaa painetta ja lämpötilaa vastaan. Samalla on säilytetty joustavuus, jota tarvitaan nopeaan ja helppoon asennukseen.

Suojakerrokset:
- Erittäin suorituskykyinen lasikuitukangas, mikä on kyllästetty suuremman paineensietokyvyn saavuttamiseksi
- Erityisesti tätä tuotetta varten kehitetty palonsuoja-aine tarjoaa lisäsuojaa palovaaralta
- Lasikuituverkko lisää joustavuutta ja helpottaa asennusta

HUOLTO JA VARASTOINTI
Materiaalia tulee varastoida kuivassa ja viileässä tilassa. Teipit on suositeltavaa säilyttää alkuperäispakkauksessa. Mareflex toimittaa tuotteet erillisissä pakkauksissa, joissa on englanninkielinen ohje.

Esite

Video

Arvostelut 0 arvostelua