AS-70 Epoksi kittitikku
AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku AS-70 Epoksi kittitikku

AS-70 Epoksi kittitikku

Käsin sekoitettava, ruostumaton epoksikitti, joka korjaa tai rakentaa helposti kaiken, mikä on valmistettu metallista, keraamisesta, betonista, puusta tms.

25,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 9 työpäivää

AS-70 Epoksi kittitikku
Käsin sekoitettava, ruostumaton epoksikitti, joka korjaa tai rakentaa helposti kaiken, mikä on valmistettu metallista, keraamisesta, betonista, puusta tai muusta materiaalista.

YLEINEN KUVAUS
Epoksikitti on erinomainen reikien paikkaamiseen. Siinä oleva voimakas liima-aine sitoo, kiinnittää ja tekee vedenpitäväksi monenlaisia materiaaleja. Levityksen jälkeen siitä tulee kova, pysyvä ja vedenpitävä tiiviste. Epoksikitti ei kutistu kovettumisen jälkeen ja se kestää useimpia liuottimia. Sitä voidaan porata, hioa ja maalata tunnin kuluttua levityksestä.

KÄYTTÖALUE
Epoksikittiä voidaan käyttää monilla metallipinnoilla, kuten ruostumattomalla teräksellä, raudalla, messingillä, alumiinilla, kuparilla, pronssilla, hopealla, kullalla, kromilla jne. Sitä voidaan käyttää myös PVC:ssä, lasissa, keraamisissa laatoissa, lasikuiduissa, puussa, betonissa jne.

FYSIKAALISET OMINAISUUDET
Ulkonäkö: tummanharmaa / vaaleanharmaa tikku
Dielektrinen lujuus: 300 volttia / mil
Sekoitusaika: 1 minuutti
Työaika: 2-3 minuuttia
Kutistuminen: <1%
Lämpötilarajat: jatkuvasti -40°C - 121°C
Lämpötilarajat: ajoittain -40°C - 149°C
Kemiallinen kestävyys: Kestää hiilivetyjä, ketoneja, alkoholeja, estereitä, halogeenihiilivetyjä, vesipitoisia suolaliuoksia sekä laimennettuja happoja ja emäksiä.
Kestoaika: (24 °C:ssa) vähintään 24 kuukautta
IMPA-koodi*: 81 21 93, 81 22 02, 81 22 93, 81 23 42, 81 29 66, 81 29 70, 81 29 68
* Samankaltaisten epoksituotteiden IMPA-koodit

ASENNUSOHJEET
Puhdista pinta ennen epoksikitin levittämistä poistamalla siitä rasva tai öljy. Käytä hiekkapaperia tai metalliharjaa karhentaaksesi pintaa hieman - tämä parantaa kitin tarttuvuutta.

Ota haluttu määrä kittiä. Vaivaa sitä, kunnes siinä on tasainen väri. Levitä kitti 3 minuutin kuluessa, ennen kuin kovettuminen alkaa.

Paina kitti tiukasti halkeamiin tai reikiin. Jos se levitetään märälle pinnalle tai veden alla, paina sitä voimakkaasti korjattavalle alueelle ja jatka puristamista, kunnes kovettuminen ja tarttuminen alkavat. Jatka painamista saavuttaaksesi sileä pinta. Levitetty kitti voidaan porata, täyttää, hioa ja maalata tunnin kuluttua levityksestä.

TURVALLISUUS VINKKEJÄ
Käytä suojakäsineitä ihoärsytyksen tai allergisten reaktioiden välttämiseksi!

Esite

Video

Arvostelut 0 arvostelua