KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI
KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI

KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI

Tarjoamme valikoiman laadukkaita kaiverrettuja nimi- ja tunnistekilpiä. Pyydä tarjous tuotekuvausosiossa!

0,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

KAIVERRETUT NIMI- JA TUNNISTEKILVET - PVC, ALUMIINI, RUOSTUMATON TERÄS JA MESSINKI                                           PYYDÄ TARJOUS!

Merkitse kaikki kytkentärasiat ja ohjauspaneelit taloudellisilla kaiverretuilla nimi- ja tunnistekilvillä. Soveltuvat prosessimerkinnöissä niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

YLEINEN KUVAUS

Asennusten eri osien luettavissa olevat merkinnät ovat erittäin tärkeä tekijä, joka takaa työturvallisuuden. Se myös helpottaa huoltotoimenpiteitä.

Yleisin tapa merkitä teollisuuden varusteita ja laitteita on sijoittaa tyyppikilvet, joissa on asianmukainen kuvaus kyseisestä elementistä..

Tunnistekilpiä valmistetaan neljästä eri materiaalista:  AS-30 (muovilaminaatit), AS-31 (alumiini), AS-32 (ruostumaton teräs) ja AS-33 (messinki). Materiaalit valitaan ottaen huomioon vaadittu lämpötila, sää, kemiallinen tai UV-kestävyys.

Tunnistekilvet valmistetaan seuraavilla tuotantomenetelmillä: laserkaiverrus, mekaaninen kaiverrus, UV-tulostus ja maalaus, joita käytetään yhdessä mekaanisen kaiverruksen kanssa.

Monen vuoden kokemus uusimmalla tekniikalla antaa meille mahdollisuuden toimittaa korkealaatuisia tunnistekilpiä asiakkaillemme.OMINAISUUDETArvostelut 0 arvostelua
Ota yhteyttä