AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET
AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET

AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET

Tarjoamme teille valikoiman laadukkaita kaiverrettuja PVC nimi- ja tunnistekilpiä. Esitteet ja videot löytyvät tuotekuvaustekstin alareunasta.

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

AS-30/L KAIVERRETUT PVC NIMI- JA TUNNISTEKILVET                                                            PYYDÄ TARJOUS

Merkitse kaikki kytkentärasiat ja ohjauspaneelit taloudellisilla ja värikkäillä muovikilvillä. Näitä suositellaan prosessimerkinnöissä sekä sisä- että ulkokäyttöön.

YLEINEN KUVAUS

Asennusten eri osien luettavissa olevat merkinnät ovat erittäin tärkeä tekijä, joka takaa työturvallisuuden. Se myös helpottaa huoltotoimenpiteitä.

Yleisin tapa merkitä teollisuuden varusteita ja laitteita on sijoittaa tyyppikilvet, joissa on asianmukainen kuvaus kyseisestä elementistä, suoraan siihen tai jonnekin sen lähelle.

Tunnistekilpiä valmistetaan neljästä eri materiaalista:  AS-30 (muovilaminaatit), AS-31 (alumiini), AS-32 (ruostumaton teräs) ja AS-33 (messinki). Materiaalit valitaan ottaen huomioon vaadittu lämpötila, sää, kemiallinen tai UV-kestävyys.

Tunnistekilvet valmistetaan seuraavilla tuotantomenetelmillä: laserkaiverrus, mekaaninen kaiverrus, UV-tulostus ja maalaus, joita käytetään yhdessä mekaanisen kaiverruksen kanssa.

Monien vuosien kokemus viimeisimmän tekniikan rinnalla antaa meille mahdollisuuden toimittaa korkealaatuisia tunnistekilpiä, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita ja malleja.

AS-30/L PVC-TUNNISTEKILVET

Muoviset tunnistekilvet on valmistettu kaiverretusta PVC:stä. Se on erittäin suosittu, vankka, säänkestävä ja edullinen ratkaisu. Levyn ainoa haitta on pieni murtumisvastus.

MATERIAALIT

OMINAISUUDET

Tuotekoodi: AS-30/L  (muovilaminaatit)

Lämpötila-alue: -30°C / + 85°C 

Kemiallinen kestävyys: KESKIINTEINEN 

Korroosionkestävyys: N / A 

Suolaveden kestävyys: ERINOMAINEN


MATERIAALITYYPIT JA TUOTANTOTEKNOLOGIA, AS-30/L (muovilaminaatit)

Tuotekoodi: AS-30/L 

Materiaalityyppi: PVC (eri värejä)

Saatavilla oleva paksuus (mm): 0,6; 0,8; 1,6; 3,2

Tuotantotekniikka: Laserkaiverrus

MATERIAALITYYPIT JA TUOTANTOTEKNOLOGIA, AS-30/L (muovilaminaatit)

Tuotekoodi: AS-30/L

Materiaalityyppi: Itseliimautuva PVC (eri värejä)

Saatavilla oleva paksuus (mm): 0,15

Tuotantotekniikka: Laserkaiverrus

Arvostelut 0 arvostelua