Kaiverretut tunnistekilvet

2 Tuote

Tarjoamme teille valikoiman laadukkaita kaiverrettuja nimi- ja tunnistekilpiä. Mahdolliset esitteet ja videot löytyvät tuotteiden tuotekuvaustekstin alareunasta. Pyydä tarjous!Laaja valikoima vakio- ja mittatilauslevyjä saatavilla eri materiaalivaihtoehdoilla ja nyt myös magneettilevyinä.


Putki- ja laitelevyt

Laitoksen yksittäisten osien luettavissa oleva merkintä on erittäin tärkeä tekijä, joka takaa työpaikan turvallisuuden. Lisäksi se yksinkertaistaa navigointia putkilinjan asennuksessa ja sen käyttöä.

Yleisin tapa merkitä teollisuusvarusteet ja -laitteet on sijoittaa tunnistekilvet, joissa on sopiva kuvaus vastaavaan elementtiin.Suuri tarkkuus

Tunnistekilpiämme on saatavana neljällä perusmateriaalivaihtoehdolla:


AS30 muovilaminaatti

AS31 alumiini

AS32 ruostumaton teräs

AS33 messinki


Tämä laaja materiaalivalikoima varmistaa, että tunnistuslevyt kestävät erilaisia olosuhteita, kuten korkeita lämpötiloja, huonoja sääolosuhteita, kemikaaleja, pitkäaikaista altistumista kosteudelle ja UV-säteilylle, ja että ne pysyvät kestävinä ja luettavina pitkään.


Käytettävissä olevat erilaiset valmistustekniikat, kuten laserkaiverrus, mekaaninen kaiverrus, UV-tulostus ja maalaus, takaavat, että levyjen tiedot ovat tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Tunnistekilvet voidaan räätälöidä erityisvaatimusten mukaan. Tämä monipuolisuus mahdollistaa laajan valikoiman sovelluksia eri toimialoilla.


Saatavuus

MUOVISET LAMINAATTILEVYT

Kaiverretut muovilevyt ovat naarmuuntumattomia ja korroosionkestäviä. Se on taloudellisin valinta korkealaatuisten tyyppikilpien luomiseen, jotka kestävät erilaisia ympäristöolosuhteita varmistaen samalla selkeän ja kestävän tunnistamisen.


ALUMIINILEVYT

Koe alumiinilaitteiden nimikilpien lujuus ja joustavuus, jotka tarjoavat pitkäkestoisen kestävyyden ja tunnistuksen, jotka sopivat ulkokäyttöön.


RUOSTUMATTOMAT TERÄSLEVYT

Tyypistä 304 ja 316L valmistetut ruostumattomat teräslevymme tarjoavat korroosionkestävyyden ja erinomaisen kestävyyden, jotka kestävät ajan ja ankarat ympäristöt.


MENSSIKILEVYT

Messinkilevyt tunnetaan poikkeuksellisesta lujuudestaan ja esteettisestä vetovoimastaan. Ne kestävät erittäin hyvin korroosiota, tummumista ja kulumista, joten ne sopivat ihanteellisesti ulkokäyttöön.


ESITE


  • Näkymä